پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۲۸

عابدینی خبر داد:

انتخاب هیات سه نفره برای حل اختلافات سازمان لیگ و شرکت ایران نوین

انتخاب هیات سه نفره برای حل اختلافات سازمان لیگ و شرکت ایران نوین

عضو هیأت رئیسه سازمان لیگ فوتبال ایران از انتخاب یک هیات سه نفره برای بررسی و حل اختلافات بین شرکت ایران نوین و سازمان لیگ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر عابدینی درباره شرایط همکاری شرکت ایران نوین با سازمان لیگ اظهار کرد: در حال حاضر این شرکت نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان به سازمان لیگ فوتبال ایران پرداخت کرده است واین مبلغ ۱/۵ برابر  بیشتر از  مبلغ قرارداد مجری تبلیغاتی دوره قبلی در سال گذشته بوده است.

عضو هیأت رئیسه سازمان لیگ فوتبال ایران تاکید کرد: البته این شرکت گلایه  مندی نسبت به اجرای نشدن بخش‌هایی از قراردادش نسبت به  سازمان لیگ دارد.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل برخی مسائل در مورد دریافت حق پخش، ۲ هفته از لیگ برتر و یک هفته از جام حذفی پخش نشد و این موضوع باعث متضرر شدن این شرکت شده است.

عابدینی افزود: متاسفانه نامه بازدارنده ای از سوی برخی از مراکز به مجموعه های که می توانستند همکاری  تبلیغاتی با کانون ایران نوین داشته باشند از جمله بانک ها ارسال شد و این مجموعه ها قرارداد خود را باکانون ایران نوین لغو کردند.

وی گفت: برای حل و فصل اختلافات میان شرکت ایران نوین وسازمان لیگ فوتبال ایران باید جلسات مشترکی برگزار شود تا مشکلات حل و فصل شود. در این قرارداد نباید حقی از دو مجموعه سازمان لیگ فوتبال ایران و کانون ایران نوین تضییع شود.

عضو هیأت رئیسه سازمان لیگ فوتبال تاکید کرد: هیأت ۳ نفره ای به ریاست اینجانب، مراد حاج جعفری و مرتضی حسن پور از اعضای هیأت رئیسه سازمان لیگ برای بررسی و حل اختلافات بین شرکت ایران نوین و سازمان لیگ انتخاب شده است.

کد خبر 2579347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha